Sayang korang!!

Monday, December 6, 2010

Kenapa ?! kenapa?! dan kenapa?!

kenapa dan kenapa? itulah yang bermain dipikiran aku, hari ini aku meeting dengan “System Manager” company nie dan hasil perjumpaan tu aku ditugaskan untuk “take over” semua website yang dipegang oleh budak2 praktikal yang lama, kerana hari ni hari terakhir bagi mereka so lepas nie segala kerja mereka aku yang kena buat! tak ke pitamm aku camnie?? warghhh!! migrain aku weh! dah ler sebelum nie boss da bagi aku kerja, dia suruh aku buat 100 contoh web design then skrng baru je siap satu..lagi 99 oke! warghhh yang mana aku nk buat neh?? *$%^ betol larh!


For ur information:


Name : Inisiatif Strategik Sdn Bhd

Address : 662-1 Wisma INSTRAK, Jalan Haruan 4/10, Oakland Commercial Centre ,70300 Seremban, Negeri Sembilan.

Website

: http://www.instrak2u.com/

: http://dvillage.com.my/

: http://saifulapek.com.my/

: http://lisasurihani.my/


Syarikat ini juga membuat satu system pembelajaran iaitu Learning Management System (LMS), ala macam IPTA and IPTS yang guna sekarang nie, dan syarikat ini juga menawarkan pakej untuk web hosting dan yang paling gempak syarikat ini telah mereka satu sistem operasi (OS) yang pertama di Malaysia iaitu My1os, korang boleh search kat facebook pasti ada!



Selain itu, syarikat nie gak buat web untuk dijual or untuk artis contohnya website saiful apek ngan lisa surihani tuh. sekarang ni tugas aku untuk take over website instrak,LMS dan dvillage.. hah lupe dvillage tuh ialah website untuk satu resort di melaka. masalahnya sekarang! tahu ke aku nk buat benda2 semua nie?? ibarat kata manager aku, “ kamu kena blaja camna nk Develop, Design, Manage and Maintain” hah yela2, saya akan cuba sebaeknya ~ (dengan nada yang bersemangat ala2 main) haha, k lah korang! nanti kalo ada ketidakpuasan hati lagi aku hapdate oke! Chow!

7 comments:

Nur Lailatul Mohamad Anuar said...

nasib ko laa azly...aku kat office tak ada orang...
jalan kat kl pon lenggang jew..macam ari cuti plak ari ini..mmm

muH-d Azly said...

hah kL lenggang?? mesti semua pekerja2 cuti! almaklum lah cuti2 malaysia! yang tinggal mamat n minah2 bangla! haha

Aizat Hamdan said...

to your best and beat the rest.. !! ahhaha. cammon laa..keje kan mgg mcm tuh. ade keje goyang kaki even keje kutip sampah..

Btw, keje azly ni mcm intersting je..mcm best.mcm nak keje mcm tuh. huhuhu..tunggu result jelaa :P

muH-d Azly said...

aizat: nak keje camnie gak ke?? haha, kalo berkemahiran best lah..nie poning2 dah!!

btw thanks 4 da support keh! ^^

Turtle Rovers said...

urmm .. my1os is not 1st os...
i can do like they do.. juat simple remaster..
change wallpaper..change logo..etc... lma0...

my10s like a dead projek.. go google it! all critics about it! i found a super boy.. we call he as masokis... yaeh, he know the truth.. but he not critics at my1os.. overside, he want to learn it. go find this boy.. he super..


and.... to kahar, dont take money and silent.. do you job.. get a server.. put download link..

huh!sigh.. using post ? wakakaka..
find better b0x too...

As_Lala_Cla said...

huhu~~
aq pun sme gk kena wt sistem..
gune PHP lak 2..
ko wt sistem 2 gune apa?html or php??

muH-d Azly said...

Turtle Rovers : really? but i'm a bit confius how do you know about kahar?? your comments are almost welcome dear, but not comments to condemn it..thanks!
as lala: same lah kita..php kot

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...