Sayang korang!!

Wednesday, December 29, 2010

Kisah Telenovela Part 2

Semalam aku kluar pegi jogging ngan kawan aku yang kenal time event kat MITC Melaka hari tu.. then aku mesej ja abg aku ckp nk kuar, then dia ckp

“ok..tapi jangan balik lewat, pukul 11 balik! dan abg nak jumpa kawan tu!”

tengok lah idop aku skrng..dah macam budak kecik yang masih berhingus kan? aku x nak dikongkong! time aku dapat msj tu aku tengah makan sebelom pegi jogging..then terus aku tolak tepi makanan tu, xde selera langsung nk makan..aku rasa bagai nk GILA! mmg aku x bole terima diperlakukan begini..aku ada ckp suruh anak dia kembalikan barang yang dia amik, tetapi abg aku balas apa?

“dia ckp x ambik” hah? camtu je ke jwpnnya? aku ingtkan ada lah dia nk ckp nanti abg tolong carikan or kalo hilang nanti abg ganti, tetapi ini tidak!! aku x sangka abg aku pon x berpihak pada aku, maybe disebabkan kisah hidup aku yang teruk nie..aku x tahu nk cakap apa dah, mmg Tension GILA BABI!


hah camnie lah aku melalak smalam! uwarghhh!


Luka yang terguris ni amat meninggalkan kesan yang sgt GILA terhadap idop aku, dan perlukan masa untuk diubati..”YA ALLAH TOLONGLAH HAMBA MU INI! TOLONG BERIKAN AKU KEKUATAN UNTUK MENGHADAPI DUGAAN INI ~AMIN.”




3 comments:

Nur Lailatul Mohamad Anuar said...

saba jew lah jang....

Just Me said...

aku besimpati gila weh..kisah idop ang dh mcm ceter shrek weh.... ada kna mngna x?? hee

muH-d Azly said...

laila : tu lah..i try to be happy~

wani: hah hang memang! nie citer lain drpd yg lain la...

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...