Sayang korang!!

Thursday, December 30, 2010

CooL Vacation


hah hari nie aku xnak moody2! kalo hari2 kita tension bila agaknya boleh bahagia kan?? Setuju? haha! so hari nie aku nk citer tentang holiday yang sgt kelam kabut yang aku pegi weekend lepas, sebelom semua masalah nie terjadi!

First day, iaitu hari sabtu kteorg mmg da rancang nk pegi lepak2 kat PD but sampai2 mak aihh hotel semua penuh..then aku tgk kat pantai PD tu org cam ikan bilis da..bergelimpangan sana sini! haha, almaklumlah hari krimas semua org cuti..lagipun ingtkan pantai kat PD nie cantik cam pulau tapi x pon..penuh dengan pokok bakau, cantik lagi pantai kat Terengganu, kannn??!!



nie pantai Batu Buruk, Terengganu.

Then lepas tu, kami buntu cari idea nk pegi mana, fikir punya fikir last2 pegi KL balik then gerak pegi GENTING HIGHLANDS! wow satu pengalaman yang baru buat aku tuh! dalam perjalanan mendaki gunung tu agak mencabar sebab hujan yerr!! dalam pukul 6 sampai sana then mula lah aktiviti melepak! haha..


ni bukannya model nk tunjuk HP oke!


hah dah macam rama2 aku neh!! wakaka!


kanak2 ribena neh! ahha


testing2, PEACE! ^^


hah korang nampak x model christmas tree yg diperbuat dari mineral bottle neh?? ahha




Second day :: Ulu yam
haha, pelik gak nama tu ulu yam? cam kueh plak! haha..niway sini ada air terjun, tmpat org mandi manda! Best gak la sbb da lama aku x dapat mandi camnie, tapi bapak sejuk gila!

dalam perjalanan, yeay2!!


sebelom sampai kat ulu yam singgah dulu kat tasik buatan neh!


hah ape lagi mie, cepat lah terjun!!


hah hambekk ko!


Then lepas balik mandi tu, kami apa lagi pegi karok! menyumbangkan suara kat box tu!! ahha

jom kita sumbangkan suara!! haha


wah jiji ko da cam bapak org! haha


niway holiday nie amat best buat aku! rasa terhibur walaupun sekejap then x banyak tempat aku pergi! harap2 lepas nie bole holiday sakan lagi! yehaaa!

^^

6 comments:

are F said...

hahaha! x bleh tahan dgn caption pic last td.
"jiji da mcm bapak org" HAHAHA!!
tergelak2 abg bce! hahaha ;D

pikah said...

amboii enjoy sakan nmpak!!!

heheheh

nway...follow me back....as ur request...hehehe...^_^

muH-d Azly said...

are F: wakakka!! thu xpa..tgk da cam org2 kaye duk atas sofa2`~ cam apek yg kita jmpa kat Genting aritu..ong punye!!! wakakka!

pikah: Thanks!! i will~

syrupmasin said...

waa..seronok tuh ;)

pikah said...

ur welcam..tanx to u too..:)

muH-d Azly said...

syrup: mmg best pon!!! hehe
pikah: u are welcome dear

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...