Sayang korang!!

Friday, April 1, 2011

Contest KAMI FOTOGENIK

SALAM..

wah sopannya aku hari nie bagi salam! ahhaa..fuhhh berhabuk blog aku nie, dah lame x singgah..sorry skit uolls aku nie agak bz mengalahkan senior manager kat sini dah~ rope pon dah x terurus! wakkaka!

Oke hari nie aku buat pertama kalinya nak join contest..sebelom nie xde nya aku nak join2 tapi tgk kawan2 aku join macam best..lagi2 tema contest tu "KAMI FOTOGENIK!" wahahahha~ aku memang suka dengan kamera..x kesah la kamera hp ke, kamera  digital ke, kamera CCTV ke~ wakaka!




pada sapa yang berminat tu bole klik kat banner atas nie..saje geli2 nak cuba! wakakka!! ok syarat2 penyertaan kita mesti letak 3 gambar iaitu:

1) gambar solo
2) gambar duo@duet
3) gambar ramai2
4) penuhkan slogan
5) tag 5 org kawan anda

hmmmmmmmm..agak susah la nak pilih gambar terbaek, disebabkan aku nie xde mase nak snap gambar so pilih jela gambar yang adooo...lets watch it!


**candid ok, jakun sgt neh! ahha**


**ouh my besties miss u so much!**


**reunion sekolah rendah, 8 tahun xjmpe.jmpe terus x kenal sape dah**


Slogan:
"Kami rasa kami patut menang contest ini kerana kami world! lebih fanatik bila
berdepan lensa! lebih poyo daripada org lain! lebih bergaya daripada org lain!
dan yang penting kami tidak hot tapi COOL bila kami bersama! yeay2 "












4 comments:

KurekureKecik said...

photogenik ke photogedik?? conpius jap..ngeh9 :P

The Lady & Mr Vampire said...

wiiii.. weh.. lawa la kartun kat header ko 2.. comel gila bapak aaa!! bleach huh.. like it mucho2 la.. wakakaka :))

oookies.. markah ko tlah dikira and dont 4get to up to date with belog., ;))

btw, ada 4 org lagi judges yg akan nilai ur pic :))

papai :D

muH-d Azly said...

kure2: Maybe lebih kpd Photogedik kotttttt!! wakakka!!

TL & MV ; haha!! i love it too! comel2..

oraite~ if anything roger erkk!

Aizat Hamdan said...

huhu.. Smart pic u azly.. :) :) kalah la saya mcm ney :) HAHAHA

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...