Sayang korang!!

Tuesday, April 5, 2011

cuti yang tak best!


 Hey yeo readers! Apa khabar semua? hope uolls ok jerk okeh! btw dah lame aku tak hapdate blog nie..sebok mengalahkan budak2 lain! haha…maklumlah tettt! haha..ok aku ada story skit nak share ngan korang..btw nie bukan fakta or ape2 yang korang bole gunakan..its just happened to me last night, ok.
Semalam aku tak pegi keje sebab moto rosak! adoih..ingatkan best la kan duk umah tak payah pegi keje tapi bapak bosan gila..tak tahu dah aku nak buat apa kat umah tu, so jalan terbaek buek tahi mato ja~ wakakka! **aku tahu korang pon suka! haha**
Petang tu aku kuar jap menghilangkan kebosanan nie skit, pegi jalan2 kat GIANT senawang~ so jalan2 la aku sorang..time tu aku ada mesej Pabila oh lala..btw sblom tu aku ada msj dia ckp “ kalo u ada kat sini kan bagus bole teman2 I jalan2..xde la I neh terkontang-kanting sorang2 jalan2, hahaha…” so dia ada lah balas..”eh I ada kat tepi u dah nie” hahaha~ so sambil2 aku jalan2 aku mesej dia..ibarat dah macam aku jalan ngan seseorang dah..ketawa sana sini macam orang “kurang” siuman dah..wakkaka! time tu aku pegi kejap je..pusing2 tgk barang, nak beli duit xdo..so cuci tgk jela, amik bau pon jadi lah! ahahaha..then aku balik menambahkan lagi baja tahi mato aku! hahaha..
Malam plak tetibe rasa agak bosan so aku pegi cc jap area pkul 9 malam..lepak2 kat cc tu agak2 1 jam lebeh, time aku nak blah tu tetibe je sorang nyah nie ckp “ eh kawan I kirim salam kat u” aku pon sengeh2 amik baki duit dan terus cabutt! wakakka!! 

waaaaaaaaaaaaaaaa Geli makk!

" x sanggup den nak pogi kodai tuh lagi! ahhaha..nyampah! "

MORAL : 
1) elakkan daripada ponteng keje@kuliah.
2) jgn pegi kedai yang berunsurkan “nyah” lagi! .
3) len kali cari kawan ramai2 ajak lepak.

3 comments:

Aizat Hamdan said...

sabo je la usop !!! hahahahah

umMul daNish said...

idop ang xlari drpd gguan nyah...ahahaa

muH-d Azly said...

afeq : sabooooooooooo jelah..huhu

mami: well aku x tahu la ape hensem sgt ke yang nyah3 nie nak sgt~~~~ wakakak!

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...