Sayang korang!!

Monday, April 18, 2011

konsert Justin Bieber


Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa its JB!!!!!

" i love his hair, he so cute, he so sexy, i want marry him !!!! "
~ suara budak2 perempuan ~


Oppss...tu bkn apa yang aku cakap, its just a dialog dalam filem neh haaaaa



sabtu lepas aku pegi MBO tgk wayang, act kawan aku yang blanja..so aku pegi jela, lagipun memang tengah pokai..so aku pegi jela ngan dia neh, jalan2 tgk citer apa yang ada..time tu aku sampai kul 4, so tgk la citer2 jam terdekat..agak2 citer NEVER SAY NEVER nie lah yang paling ngam sebab citer lain pukul 4.45, waa bapak lambat sangat..nanti lewat plak aku balik umah, maklum lah duk umah family nie x boleh merayap lama2..magrib mesti dah ada kat umah! ish3, so tgk jela citer nie..mula2 agak bosan lah, disebabkan cerita nie bukan filem aksi or perang..its just macam documentary ! kah3, menceritakan tentang hidup budak neh dr kecik, memang dari kecik pandai main alat music..tapi ok lah, enjoy aku tgk..tapi yang penting aku x rugi sbb bukan duit aku!! kah3


" aku rasa korang x payah la tgk konsert JB kat Bukit Jalil, sebab tgk citer nie dah macam tgk konsert! kakakaka "

6 comments:

Shairazi Saidin said...

Never say Bieber...music dia best..tp nape org mcm benci dia ek? Termasuklah SM. HUHU.

muH-d Azly said...

yup i realise mmg suara dia ok la, dia dah la kecik then kalo dance nampak comel..thats y je, hahaha...

mybe org x suka dia sbb dorang neh jeles!! wakkaka!!

annenyss said...

heh. cerita ni macam cerita muzikal ke? haha.

muH-d Azly said...

anne : camtu la...byk citer pasal perjalanan idop dia..tapi ok la, enjoy gakk..haha

Farhana Jafri said...

dh ad org ckp best brbaloila klau ad yg ajak aku g tgk cite ni!! hehehe bieber here i come bebeh!! :P

jemput singgah ANASAURUS :)

muH-d Azly said...

farhana : hahaha! got it..pegi konsert dia je..mana tahu dpt jd one less lonely girl! ahha

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...