Sayang korang!!

Wednesday, February 9, 2011

cuti gaya saya


GONG XI FA CAI !!
~ gong gong gong ~


aku rasa belum terlambat nk ucapkan selamat hari raya cina kan! haha,sorry late aku baru ja sampai seremban pagi tadi.. raya cina nie aku mintak cuti lebih, balik kg! almaklom la skrng kan aku tengah praktikal so mana aku cuti mid sem kan? haha, so aku memandai buat sendiri..mintak sambung cuti ngan bos 2 hari, so aku best la skit duk kat kg tu 6 hari..xde lah rasa cam rugi balik jauh2 tapi sekejap kan???


hari pertama aku balik tuh terus kluar jalan2 pegi bandar then lepak2 kat pantai~ woooo best lame x lepak2 kat sana! ahha



angin nyaman sgt sampai sepet mata aku!


then kebetulan hari tu kawan aku ada buat reunion skolah rendah kat kfc dan kebetulan kfc tu kat pantai so aku join la dorang2 neh, semua dah makin cun n hensem2..maklom lah da 20an neh kan??! **but aku still 19 ok, keh3


makan2! **nasi bek kwn aku blanja, x payah kluarkan duit aku..fuhh selamat ;p


kira reunion nie berjaya lah walopun x semua budak datang ^^, hopefully we can meet again!


ish2 haram tuh..pegang2 lak ;pp


silau deh mate aku neh..**terasa aku neh putih jap, toink2


nah hambik kau..**syamir ttop molot t lalat masuk


minah2 getik neh..hahah


"awak2 nak bergambar ngan awak bole x?? "hehe nak2!!" wah spoting dia neh..nie la nasuha, mmg gila x prasan langsung muka dia..time kecik2 ari tuh aku mmg agak kamcing ngan dia neh~ hehe


then hari seterusnya pegi lepak2 n merayau kesana kemari sampai x sempat nk snap..biasa lah tiap2 petang pegi umah akak aku p makan then petang2 lepak2 tgk org main takraw or usha2 line! ahhaha! jahat x aku?? wakkaka!


time kat umah akak aku, geram tgk arnab neh! =3


lepas puas lepak aku suruh kawan aku bawak gitar dia..aku blaja men gitar! wahhahaha, tapi x bole lagi coz susah kot..nk tekan cord pon cam ape ntah jari aku neh, kena blaja melembutkan jari dulu baru bole main! ahahha ***do re mi fa so la ti do pon x lepas, len plak bunyinya! kah3


cantik x? hah nie ape benda ntah nama tempatnya..tapi x siap sepenuhnya, jambatan nie lah mercu tanda tempat nie,penuh dengan lampu2 kalo malam memang cantik lah pemandangannya.. lokasi dekat dengan pasar payang kuala terengganu..nie org panggil pulau warisan..ntah hape2 ntah,


so cuti pon dah hbis, semalam mmg cam malas gila nk balik coz x puas lagi lol cuti..then sampai je seremban terus kena pegi keje xda masa aku nk qada tido..! ngantok wehhh! kan bagus kalo ada tilam n bantal kat opis neh!! hahaha...apa yang lebih membosankan company aku dah block fb time waktu kerja..akan dibuka time lunch n after working time ja...haishh!!



siap ada notis tuh x leh blah! ahahha..lantak la malas aku nk kesah sbb kalo aku kesah nanti kan bosan! ahhaha.. k lah chow!

3 comments:

[miss.EQA] said...

patut la bukan main lame kaw cuti.
cuti sakan ha....

faddilah nadzri said...

hahah..sronok kan bile ade reunion..sume da mcm bapak org..haha..wajib kawen!

muH-d Azly said...

eqa : well biasakk la eh.. haha!
pabila oh lala : time balik raya cina ari tuh..hah bapak org?? tu org len ok, i masih lagi anak org!! ahhahaha

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...