Sayang korang!!

Sunday, January 15, 2012

Hai Hai Hai

Assalamualaikum wbt.

Hey guys! Haha sorry dah lama tak menjenguk blogspot ni. Ekeke, bukan apa sibuk sikit tambahan lagi jari ni macam malas nak taip panjang2. Sekarang banyak blog walking aje, baje2 je senang toksah nak taip! senang kan? Okay lah. First the first time aku dah ada TUMBLR. LOLOL. Korang ada? Jom la share2. TUMBLR bagi aku lebih simple berbanding blogspot ni. Sesuai dengan keadaan aku sekarang yang agak pemalas ni, tambahan pula dengan keje yang belambak yang nak kena fokus. Maklumlah final semester dah, InsyaAllah bulan 5 ni habis lah. ;). 


Okay lah. Got to go. Bye


p/s: Nanti free jenguk lah yer
http://muhddotazly.tumblr.com/

1 comment:

aezriani farhani said...

aku pun ade tumblr lah! hahaha

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...