Sayang korang!!

Tuesday, June 7, 2011

goshh!



Yeo..hye korang! sihat x?? dah lama x hapdate blog neh..niway skrng aku dah keje dah, keje kat tempat praktikal aku hari tu..2 jun lepas start, nasib baek aku tanya penyelia kalo tak duk umah jela 2 bulan..yela bajet nak keje cashier la, promoter la, ape lah akhirnya ket sini gak aku! hahaha..tapi ok la kan..

hmmm..yang merisokan aku neh report x siap lagi, bulan depan dah nak masuk kampus dah..isk3, dah keje nie lagi la ++ malas..hari minggu lagi ah x boleh sibuk dengan projek naik taraf rumah setinggan yang tak siap lagi tu...bila bila bila aku nak siapkan report yang terbengkalai tuh???!! shit..

Lepas nie dah tak keje dah, selamat datang dunia pembelajaran..aduhh assignment? test? kuiz? FINAL?? warghh..sabo jela, nak kena pulun lagi blaja network..kat kpala aku neh lupe dah network2 nie, yela kat tmpat keje nie byk guna coding tapi ok la sekurangnya aku banyak blaja..haha,

Sekarang nie aku cuma luangkan masa menghabiskan sisa hidup di rumah..nanti dah masuk umah sewa susah dah, makan kena cari sendiri xdo lah mcm sekarang best je balik umah tgk2 mkanan semua dah ada...so aku kena bersyukur skit, Alhamdulillah..;)

keh la nak lepak2 jap.. saje update bosan koje xdo, ahhaha! ok Chow

2 comments:

cik water colour said...

ahahaha...wei..ang seb0t pasai nk blk kmpus..trsa syiokk plak kn...kah3..bln pose kt epo lg..weee...suwit memories bebeno aku rse cm sem 3 dlu..huhuhu

muH-d Azly said...

hahah!! tu lah..nanti kte bukak pose same2 lagi keh!! hehe

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...