Sayang korang!!

Thursday, May 5, 2011

love u mami!!



Alamak aku betul2 dah lambat! aku betol2 dah telat! aku betol2 dah "late" ! aku betol2 dah betol2 dah rasa bersalah..hehe, niway

" Selamat Hari Lahir Mami ku sayang!! Semoga kedatangan ulang tahun yang ke-20 nie memberikan sinar kebahagiaan dan kejayaan pada ang..dipermudahkan segala urusan ang jalankan dan dimurahkan rezeki! Amin~ "

 ehhehe...act smlm aku ingat sbb aku terbace blog ang yang ang ckp poie jln2 kat i-city..aku pon tanya terus kawan aku hari nie hari apa?? kwn aku terus ckp 4 hb daaa..hah biar betikkk??!! warghh..terus je aku amik hp msj mami..hehe, nasib baik mami x tengking kalo x hbis aku..hehehe, k lah kat bawah nie ada hadiah untuk ang...errr tapi gambar jela, hehehe


chocolate cake tuk mami!! sedap tao..sorry sekeping aku dah tibai ;p



aku tahu ang suka snowglobe kan3??? heheh

3 comments:

cik diabetes said...

wah!!!! terharu coi..luv u more la..kikikikiki

Just Me said...

mamik..... ank mu nk mntk map ekk.. ank mu nih pon tlupa ar 2 huhu.... denda la i.. i sanggup..

aezriani farhani said...

entry lama..sadissssssss

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...