Sayang korang!!

Saturday, July 17, 2010

Hangout Again!!

ari neh ntah hape jadi gile nak kuar lagi..da berminggu-minggu aq kuar, kadang2 bosan gak coz xde rehat langsung! byk keje kat umah tu tersadai! haish! hari neh aq kuar ngan dak2 kelas "sebelah", wakakka!! jiran tetangga..

mula2 rase cam bosan coz aq sorang jek laki, wakkka!! ingtkan nak 'date bedua' je tapi ade plak yg join, aq ON je..best gak lah layan pale dak2 nie, pale gile2,hbis rosak iman aq..wakaka!!

mula2 smpai jek pegi amik tiket wayang, mula2 nak tgok citer twilight! tapi da smpai tu semua FULL! adoih! terpaksa lah tukar second option, citer INCEPTION! wowowowowo, best gak! citer tu umpama kita tido,"mimpi dlm mimpi" best2!! byk main grafik! mmg gempak! tapi mula2 tu aq sempat "terlelap" jap sbb lame sgt tggu wyg tu, bygkan kte org smpai pkul 1, wyg pukul 5.45! saket hati aq tggu..

copy on link bellow : INCEPTION
http://www.youtube.com/watch?v=66TuSJo4dZM

dlm mase tuh kami pegi shopping! ikot dak pompuan neh! dekat 2jam..agak bosan la, boleh berbulu ketiak aq neh! wakkaka! so aq blah bedua ngan kwn aq neh pegi masok jusco, beli "SHUSHI" wahh sedap!! da lame aq xdpt makan..then, pegi cari balek dorang tu n pegi MCD lepak sane..tapi semak skit la, ramai betol manusia2 kat sane! hahak! tapi bestnye dak2 neh wat MCD tu cam "rumah" dorang..suke hati je nak memekak! dah ler ramai giler org kat situ..

tiba jek time tgok wyg kami beredar lah kesana, hbis tu aq pegi tapaw "BIG APPLE!" dah lame xmkn..hahak! enjoy la ari neh, tapi penat sesgt ++duit mengalir cam air! wakakakkaka!! ;D

*sorry xde pic, malas nak snap! haha

2 comments:

yaN.ie said...

ko mmg la..kemain lg klo nk kluo ngn pompuan..klo kluo ngn adek2 ko n mami ssh lak..ahahahaha

muH-d Azly said...

wakakaka!! aloo2 mami..skali skala tukar taste plak, bkn salu ngan dy..tapi x bermkna saya lupe kat adek badek oke! haha..nanti kte kuar yer mami, eh lupe plak mami..duit x ckup nie, boleh bank-in x minggu nie??
kahkahkahkahkahkahakkkk!!

Jom tgk kisah lain plak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...